CineFR
PL
Usuwanie konta i danych
Last updated: 10 September 2026
Aby usunąć konto, otwórz aplikację CineFR i przejdź do Ustawienia → Konto → Usuń moje konto. Jeśli nie masz dostępu do aplikacji, napisz na support@cinefr.com z adresu e-mail przypisanego do konta — rozpatrzymy zgłoszenie w ciągu 30 dni.
Nie musisz usuwać całego konta, aby usunąć część swoich danych — możesz odznaczyć tytuł jako obejrzany, usunąć recenzję lub notatkę albo opuścić wspólną listę bezpośrednio w aplikacji. W innych sprawach napisz na support@cinefr.com.
Tej czynności nie można cofnąć
- Wszystkie Twoje dane zostaną trwale usunięte: obejrzane, lista do obejrzenia, oceny, recenzje, notatki i odznaki.
- Znajomości i zaproszenia do znajomych zostaną usunięte. Zostaniesz usunięty(-a) ze wspólnych list, których nie jesteś właścicielem; listy, które utworzyłeś(-aś), zostaną całkowicie usunięte.
- Twoje czaty jeden na jeden są usuwane całkowicie, również u drugiej osoby. Wiadomości, które zostawiłeś na wspólnych listach należących do innych, pozostają — ich usunięcie zostawiłoby luki w rozmowie, z której inni nadal korzystają.
- Aby ponownie korzystać z CineFR, musisz założyć nowe konto.