CineFR
NL
Account en gegevens verwijderen
Last updated: 10 September 2026
Om je account te verwijderen, open je de CineFR-app en ga je naar Instellingen → Account → Mijn account verwijderen. Kun je de app niet bereiken, mail dan vanaf het e-mailadres van je account naar support@cinefr.com; we verwerken het verzoek binnen 30 dagen.
Je hoeft niet je hele account te verwijderen om een deel van je gegevens te verwijderen — je kunt een titel als niet-gezien markeren, een recensie of notitie verwijderen, of een gedeelde lijst verlaten rechtstreeks in de app. Voor iets anders, mail naar support@cinefr.com.
Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt
- Al je gegevens worden permanent verwijderd: kijklijst, te-kijken-lijst, beoordelingen, recensies, notities en badges.
- Vriendschappen en vriendschapsverzoeken worden verwijderd. Je wordt verwijderd uit gedeelde lijsten waar je geen eigenaar van bent; lijsten die je hebt gemaakt worden volledig verwijderd.
- Je één-op-één-chats worden volledig verwijderd, ook bij de andere persoon. Berichten die je in gedeelde lijsten van anderen hebt achtergelaten blijven staan, omdat verwijderen gaten zou slaan in een gesprek dat zij nog gebruiken.
- Je moet je opnieuw registreren om CineFR te gebruiken.